Indulite ontwerpt en fabriceert al jarenlang in Nederland een uitgebreid assortiment
kwalitatief hoogwaardige LED verlichtingsarmaturen.

Indulite is door René van Zoomeren in 2003 opgericht in Druten. Inmiddels zijn er maar liefst meer dan 500 professionals in de verlichtingsmarkt geholpen aan innovatieve en energiezuinige oplossingen, waarbij wij altijd rekening houden met de technische eisen, het budget, de installatie en de toekomstige operationele kosten. Wij combineren creativiteit en functionaliteit door een keuze aan te bieden uit onze standaard kwalitatief hoogwaardige LED verlichtingsarmaturen of door een maatwerkoplossing te leveren voor complexere en omvangrijke projecten.

Er is oog voor detail en veel passie voor professionele verlichtingsoplossingen.
The best that LED can get!

Met een fraaie vormgeving, hoge lichtopbrengst en een goede lichtverdeling, kijken wij altijd verder om het maximale resultaat te bereiken met het door ons in Nederland ontworpen armatuur. Zo voegen wij gerust een extra witte reflectielaag toe om meer lumen te genereren en daardoor een veel betere lichtopbrengst te krijgen. Ieder detail wordt bekeken en wij leveren uitsluitend gebruiksklare led armaturen door ons plug en play systeem.

Indulite, vindingrijk in LED oplossingen

Bij ons team kunt u tijdens werkdagen terecht voor oplossingen voor uw verlichtingsproject. Samenwerken met Indulite betekent meedenken, betrokkenheid en innovatieve oplossingen, zodat u zich volledig kunt richten op de aansturing en ontwikkeling van het verlichtingsproject.

René van Zoomeren
Directeur, Research and Development

Marcel Soepboer
Account manager

Freek Hogenkamp
Technisch commercieel adviseur / binnendienst

Conny Klarenbeek
Hoofd administratie / P&O

Hanneke Stevens
Inkoop / Werkvoorbereiding

Wat kunt u verwachten?

  • Betrokkenheid, inspiratie en enthousiasme voor innovatieve verlichtingsoplossingen
  • Nederlands fabricaat van kwalitatief hoogwaardige LED verlichtingsarmaturen
  • Een op maat gemaakt verlichtingsplan om huidige verlichting om te bouwen of een nieuwe energiezuinige lichtoplossing te plaatsen.

Cijfers op een rij

  • Meer dan 500 professionals in de verlichtingsmarkt weten Indulite in te schakelen voor een verlichtingsproject
  • 5 jaar garantie op innovatieve LED modules gemaakt in Nederland
  • 5 jaar garantie op duurzame LED drivers door het loskoppelen van de elektronica
  • Levensduur 70.000 uur L70 B30

Het achtergrondverhaal

Indulite werd in 2003 opgericht door René van Zoomeren. Hij zag mogelijkheden om armaturen een betere lichtopbrengst te geven en bedacht daarom dé oplossing voor innovatieve LED modules en LED drivers waarbij de elektronica werd losgekoppeld.

Op dit moment werken er 12 medewerkers die meedenken om vindingrijke LED oplossingen te bedenken. De wonderlijke eigenschappen van het licht inspireert ons dagelijks bij onze visie op verlichting.