Al onze armaturen en LED modules zijn in Nederland
ontwikkeld en gefabriceerd.

Zo bent u, als afnemer, verzekerd van de uitstekende kwaliteit en kunnen wij zorg dragen voor een storingsvrij en goed werkend product. Ook onze LED modules zijn door Indulite ontwikkeld en staan garant voor een goed lichtopbrengst en absoluut zonder trillingen.

Onze hoogstaande verlichtingsoplossingen, gemaakt in Nederland, zijn in vele verschillende toepassingen te installeren. Voor u is het interessant om conventionele lichtbronnen te vervangen door LED verlichting, omdat de hoge energiekosten het aantrekkelijk maakt om de armaturen nog voor het einde van de levensduur te vervangen.

Heeft u TL-verlichting met veel branduren?
Vraag gerust naar de mogelijkheden en wij denken met u mee.

JA, ik wil graag meer weten

Indulite, vindingrijk in LED oplossingen

Tijdens het ontwikkelen en fabriceren van onze kwalitatief hoogwaardige LED verlichting armaturen combineren wij onderzoeks- en ontwikkelingsresultaten met ons specialistisch armatuurontwerp. Wij bedenken vindingrijke strategieën om de allernieuwste verlichtingstechnologie te plaatsen in onze verlichtingsoplossing. Voor ons gaat een verlichtingsplan verder dan het kiezen van een armatuur op basis van vormgeving. Wij leveren maatoplossingen toegespitst op uw project, zodat u een kwalitatief verlichtingsvoorstel aan uw klant of opdrachtgever kunt leveren.

Bekijk de voorbeelden van ons Nederlands fabrikaat waarin u de aandacht voor detail ziet in onze vindingrijke LED oplossingen